Dragostea din ochii tai pdf

Despre carte:

Noua ediție de copertă se găsește aici.

Chloe Peterson are o noapte proastă. O noapte foarte proastă. Vânătaia mare de pe obrazul ei poate atesta asta. Iar când mașina ei derapă de pe marginea unui drum de țară umed direct într-un șanț, este convinsă că până și tipul superb care o salvează în mijlocul furtunii de ploaie trebuie să fie prea bun ca să fie adevărat. Sau este?

În calitate de fotograf de succes care călătorește frecvent în jurul lumii, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase și, ori de câte ori se află acasă, în San Francisco, unul dintre cei șapte frați ai săi este de obicei dispus să provoace câteva probleme amuzante. Chase crede că viața lui este minunată așa cum este – până în noaptea în care o găsește pe Chloe și mașina ei distrusă pe marginea drumului în Napa Valley. Nu numai că nu a întâlnit niciodată pe cineva atât de drăguț, atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară, dar își dă seama rapid că ea are probleme mult mai mari decât mașina ei avariată. Curând, el este dispus să mute munții din loc pentru a o iubi – și a o proteja -, dar îl va lăsa ea?

Chloe jură să nu mai facă niciodată greșeala de a avea încredere într-un bărbat. Numai că, cu fiecare privire plină de dragoste pe care i-o aruncă Chase – și cu fiecare mângâiere dulce și păcătoasă – în timp ce atracția dintre ei scânteiază și sfârâie, nu poate să nu se întrebe dacă nu cumva a întâlnit singura excepție. Și, deși Chase nu și-a dat seama că viața lui se va schimba pentru totdeauna într-o clipă, în mod uimitor, nu este câtuși de puțin interesat să se opună acestei schimbări. În schimb, el se pregătește pentru o luptă cu totul diferită… pentru inima lui Chloe. (poveste de dragoste, romantism contemporan, masculi alfa, eroi, romantism sexy, băieți răi, îndrăgostire).

Informație:

Autor: Bella Andre
Editura: Lira
Colectie: Lira
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Traducator: Cristina Radu
Numar de pagini: 288
Format: 107 x 177
ISBN: 978-606-33-7290-2
Cod de bare: 9786063372902

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *