Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viata pdf

Despre carte:

Continuarea cărții 12 reguli de viață oferă îndrumări suplimentare pe calea periplului vieții moderne.

În 12 reguli pentru viață, psihologul clinician și celebrul profesor la Harvard și la Universitatea din Toronto, Dr. Jordan B. Peterson, a ajutat milioane de cititori să impună ordine în haosul din viața lor. Acum, în această continuare îndrăzneață, Peterson ne oferă alte douăsprezece principii salvatoare pentru a rezista la tributul epuizant pe care dorința noastră de a ordona lumea îl ia în mod inevitabil.

Într-o vreme în care voința umană se impune din ce în ce mai mult asupra fiecărei sfere a vieții – de la structurile noastre sociale la stările noastre emoționale – Peterson avertizează că prea multă siguranță este periculoasă. Mai mult, el oferă strategii pentru a depăși forțele culturale, științifice și psihologice care ne fac să tindem spre tiranie și ne învață cum să ne bazăm în schimb pe instinctul nostru pentru a găsi sens și scop, chiar – și mai ales – atunci când ne simțim neputincioși.

În timp ce haosul, în exces, ne amenință cu instabilitatea și anxietatea, ordinea necontrolată ne poate pietrifica până la supunere. Dincolo de ordine oferă un îndemn la echilibrarea acestor două principii fundamentale ale realității însăși și ne ghidează pe calea dreaptă și îngustă care le desparte.

Informație:

Autor: Jordan B. Peterson
Editura: Trei
Colectie: Psihologie practica
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Jordan Peterson
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-40-1010-0
Cod de bare: 9786064010100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *