Daisy Jones & the six pdf

Despre carte:

Un roman captivant despre ascensiunea fulminantă a unei trupe rock emblematice din anii ’70 și a frumoasei lor soliste, dezvăluind misterul din spatele faimoasei lor despărțiri.

Toată lumea îi cunoaște pe Daisy Jones & The Six, dar nimeni nu știe adevăratul motiv pentru care s-au despărțit la apogeul absolut al popularității lor… până acum.

Daisy este o fată care a ajuns la vârsta maturității în L.A. la sfârșitul anilor ’60, care se strecoară în cluburile de pe Sunset Strip, se culcă cu vedete rock și visează să cânte la Whisky a Go-Go. Sexul și drogurile sunt palpitante, dar rock and roll-ul este ceea ce iubește cel mai mult. La 20 de ani, vocea ei este remarcată și are o frumusețe nepăsătoare care îi face pe oameni să facă lucruri nebunești.

O altă trupă care se face remarcată este The Six, condusă de melancolicul Billy Dunne. În ajunul primului lor turneu, Camila, prietena lui, află că este însărcinată și, sub presiunea paternității și a faimei iminente, Billy o ia puțin razna pe drum.

Daisy și Billy își intersectează drumurile atunci când un producător își dă seama că cheia succesului supraîncărcat este să-i pună pe cei doi împreună. Ceea ce se va întâmpla în continuare va intra în legendă.

Informație:

Autor: Taylor Jenkins Reid
Editura: Corint
Colectie: Leda Bazaar
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 448
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067939408
Cod de bare: 9786067939408

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *