Culpa. Departamentul Q pdf

Despre carte:

Până în urmă cu 40 de ani, femeile daneze nepotrivite sau pur și simplu ghinioniste erau deportate pe o mică insulă unde, pentru a menține ordinea, se foloseau cruzimi, neglijență și metode asemănătoare torturii. Aici a venit Nete Hermansen și de aici a scăpat: sau cel puțin așa credea ea. În ziua în care trecutul a prins-o din urmă, a fost începutul unuia dintre cele mai complicate cazuri ale Departamentului Q. Ce ascunde trecutul ei? Ce s-a întâmplat cu ea? Unde au dispărut oamenii din jurul ei? Și cine a fost în spatele ei?

Deși comisarul adjunct Carl Mørck are destule pe cap, cu o anchetă de crimă în care ar fi putut fi implicat și o viață personală care nu se prea desfășoară, cei doi asistenți încăpățânați îl împing să redeschidă cazul care s-a desfășurat acum 23 de ani, cu consecințe grave pentru cei implicați. Curând, mica echipă de investigatori își dă seama că acest caz este doar o mică parte din ceva mai mare, care implică abuzuri de un tip fără precedent. Abuzuri care se pare că încă se întâmplă.

În liniște și cu perseverență, ancheta începe și începe să îl afecteze pe Carl, nu în ultimul rând pentru că implicarea lui, a lui Rose și a lui Assad în acest caz devine o amenințare pentru viață. Și când Carl crede în sfârșit că știe cum se leagă lucrurile, un nou jucător cu sânge rece intră în scenă.

Informație:

Autor: Jussi Adler Olsen
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 544
ISBN: 978-606-006-499-2
Cod de bare: 9786060064992

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *