Cu ochii in stele pdf

Despre carte:

Încă de la balul de anul trecut, cei mai buni prieteni deveniți cei mai buni dușmani, Zorie și Lennon au făcut o artă din a se evita unul pe celălalt. Nu strică faptul că familiile lor sunt versiunea californiană modernă a familiei Montagues și Capulets.

Dar când o excursie de grup cu cortul se duce de râpă, Zorie și Lennon se trezesc blocați în sălbăticie. Singuri. Împreună.

Ce ar putea merge prost?

Fără altă companie decât cea a celuilalt, Zorie și Lennon nu au de ales decât să își rezolve problemele prin jigniri și insulte ingenioase, în timp ce încearcă să ajungă în siguranță. Dar lupta unul cu celălalt, în timp ce se luptă în același timp cu forțele naturii, face ca ieșirea din pădure întregi din ce în ce mai puțin probabilă.

Și pe măsură ce cei doi călătoresc mai adânc în ținutul accidentat din nordul Californiei, secretele și sentimentele ascunse ies la suprafață. Dar poate supraviețui conexiunea reaprinsă dintre Zorie și Lennon în lumea reală? Sau a fost doar un rezultat al aerului proaspăt din pădure și al magiei stelelor sclipitoare?

Informație:

Autor: Jenn Bennett
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 392
Format: 130 x 205
ISBN: 978-606-006-530-2
Cod de bare: 9786060065302

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *