Copacul-T10 pdf

Despre carte:

Nr. crt. 79-89975 / nepaginat / format peisaj

John Fowles (19262005) este considerat unul dintre cei mai importanți romancieri englezi ai secolului al XX-lea cărțile sale s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, au fost transformate în filme îndrăgite și au fost votate în mod popular printre cele mai bune 100 de romane ale secolului.

Pentru un public mai restrâns, dar nu mai puțin pasionat, Fowles este cunoscut și pentru că a scris The Tree, una dintre puținele sale lucrări de non-ficțiune. Publicată pentru prima dată în urmă cu o generație, este o meditație provocatoare asupra legăturii dintre lumea naturală și creativitatea umană și un argument puternic împotriva îmblânzirii naturii. În această carte, Fowles își povestește propria copilărie în Anglia și descrie cum s-a revoltat împotriva obsesiei părinților săi edwardieni față de randamentul cuantificabil al pomilor fructiferi bine tunși și a ajuns să prețuiască în schimb frumusețea dezordonată și fără scop a naturii lăsate în stare sălbatică.

Copacul este o carte inspirată, chiar schimbătoare, ca și Cadoul lui Lewis Hydes, care ne reafirmă legătura cu natura și ne amintește de plăcerea de a ne pierde, de meritele de a nu avea niciun plan și de înțelepciunea de a ne urma nasul oriunde ne-ar duce acesta, atât în viață, cât și în artă.

Informație:

Autor: John Fowles
Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 176
Format: 130 x 200
ISBN: 9789734685066
Cod de bare: 9789734685066

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *