Company of One. De ce vor revolutiona piata afacerile mici pdf

Despre carte:

Cum ar fi dacă adevărata cheie pentru o carieră mai bogată și mai satisfăcătoare nu ar fi crearea și extinderea unui nou start-up, ci mai degrabă posibilitatea de a lucra pentru tine, de a-ți stabili propriile ore de lucru și de a deveni o companie (extrem de profitabilă) și durabilă? Să presupunem că soluția mai bună – și mai inteligentă – este pur și simplu să rămânem mici? Această carte explică cum să faci exact acest lucru.

Company of One este o abordare nouă și revigorantă, centrată pe a rămâne mică și a evita creșterea, pentru afaceri de orice dimensiune. Nu ca un freelancer care este plătit doar la bucată și nu ca un start-up antreprenorial care vrea să se extindă cât mai repede, ci ca o afacere mică care se angajează în mod deliberat să rămână așa. Rămânând la scară mică, se poate avea libertatea de a urmări plăceri mai semnificative în viață și de a evita durerile de cap care rezultă din a avea de-a face cu angajați, ședințe lungi sau grija extinderii. Company of One prezintă această strategie unică de afaceri și explică cum să o faci să funcționeze pentru tine, inclusiv cum să generezi flux de numerar în mod continuu.

Paul Jarvis a părăsit lumea corporatistă atunci când și-a dat seama că a lucra într-o lume sub presiune și cu profil înalt nu era ideea lui de succes. În schimb, acum lucrează pentru el însuși din casa sa de pe o insulă mică și luxuriantă de lângă Vancouver și trăiește o viață mult mai satisfăcătoare și mai productivă. Nu mai trebuie să se confrunte cu un mediu care cere în mod constant mai multă productivitate, mai mult randament și mai multă creștere.
 
În Company of One, Jarvis explică modul în care puteți găsi calea potrivită pentru a face același lucru, inclusiv planificarea modului în care să vă înființați magazinul, determinarea veniturilor dorite, gestionarea crizelor neașteptate, menținerea clienților cheie mulțumiți și, bineînțeles, realizarea tuturor acestor lucruri pe cont propriu.

Informație:

Autor: Paul Jarvis
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Raluca Chifu
Numar de pagini: 296
Format: 145 x 205
ISBN: 978-606-722-427-6
Cod de bare: 9786067224276

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *