Cimpanzeul meu ascuns. Ajuta copiii sa-si inteleaga si sa-si stapaneasca emotiile, gandurile si comportamentul cu 10 obiceiuri productive pdf

Despre carte:

Aflați cum Zece obiceiuri îi pot ajuta pe copii să își înțeleagă și să își gestioneze emoțiile și comportamentul – NOUA carte a creatorului modelului mental de management al cimpanzeului și autorul cărții The Chimp Paradox, vândută în milioane de exemplare.

Cimpanzeul meu ascuns este o nouă carte educațională eficientă și puternică, care oferă părinților, profesorilor și îngrijitorilor câteva idei și gânduri despre cum să îi ajute pe copii să dezvolte obiceiuri sănătoase pentru viață. Știința care stă la baza acestor obiceiuri este discutată într-un mod practic, cu exerciții și activități pentru a-i ajuta pe copii să se gândească la aceste obiceiuri și să înceapă să le pună în practică. Neuroștiința minții este simplificată pentru a fi înțeleasă de copii și folosită în avantajul lor.

Scrisă ca un companion al Ghidurilor tăcerii, aceste două cărți interconectate abordează modul în care ne putem gestiona cel mai bine mintea din copilărie și până la vârsta adultă.

Profesorul Steve Peters explică neuroștiința într-un mod simplu și intuitiv – oferind 10 obiceiuri simple pe care noi, ca adulți și copii, ar trebui să le avem în arsenalul nostru pentru a face față vieții de zi cu zi.

Acestea includ:

– Zâmbetul
– Importanța de a vorbi despre sentimentele tale
– Învățarea modului de a spune că îți pare rău
– Să știi cum să ceri ajutor

Explicând, de asemenea, dezvoltarea creierului de cimpanzeu la copii, el ne arată cum 10 obiceiuri îi pot ajuta pe copii să înțeleagă și să își gestioneze emoțiile și comportamentul. Aceste 10 obiceiuri ar trebui și pot fi păstrate toată viața.

Aceasta este o carte importantă și o altă carte nouă și revoluționară de la autorul bestsellerului The Chimp Paradox și creatorul modelului mental de management al cimpanzeului.

Informație:

Autor: Steve Peters
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Traducator: Monica Lungu
Numar de pagini: 176
Format: 170 x 240
ISBN: 978-606-722-422-1
Cod de bare: 9786067224221

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *