Cicatrici in chip de aripi pdf

Despre carte:

Relativ, sfâșietor și real, aceasta este o poveste de reziliență – romanul perfect pentru cititorii de romane contemporane puternice precum Girl in Pieces și Every Last Word.

Înainte, am fost un milion de lucruri. Acum sunt doar unul singur. Fata arsă.

Ava Lee a pierdut tot ce era de pierdut: Părinții ei. Cea mai bună prietenă a ei. Casa ei. Chiar și fața ei. Nu are nevoie de o oglindă pentru a ști cum arată – își poate vedea reflexia în ochii tuturor celor din jurul ei.

La un an de la incendiul care i-a distrus lumea, unchiul și mătușa ei au decis că ar trebui să se întoarcă la liceu. Să fie din nou normală. Orice ar însemna asta. Ava știe mai bine. Nu există normalitate pentru cineva ca ea. Și uită să îți faci prieteni – nimeni nu vrea să fie văzut cu Fata Arsă, nici acum, nici niciodată.

Dar când Ava întâlnește o colegă supraviețuitoare pe nume Piper, începe să simtă că poate nu trebuie să înfrunte singură coșmarul. Sarcastică și directă, Piper nu se teme să o scoată pe Ava din zona ei de confort. Piper îi face cunoștință cu Asad, un băiat care iubește teatrul la fel de mult ca și ea, iar încet-încet, Ava încearcă să-și creeze din nou o viață. Cu toate acestea, Piper duce propria ei bătălie și, în curând, Ava trebuie să decidă dacă va dispărea din nou în cicatricile ei… sau îi va lăsa pe cei de lângă ea să o ajute să zboare.

O privire sinceră și neclintită asupra realității de a fi un supraviețuitor al arsurilor și asupra cicatricilor pe care le purtăm cu toții. Această carte este pentru toți cei care, arși sau nu, au căutat vreodată o lumină în întuneric. –Stephanie Nielson, autoare a bestsellerului New York Times Heaven Is Here și supraviețuitoare a arsurilor

Informație:

Autor: Erin Stewart
Editura: Corint
Colectie: Corint Teens
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 368
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069508077
Cod de bare: 9786069508077

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *