Cele patru vanturi pdf

Despre carte:

Texas, 1934. Milioane de oameni au rămas fără locuri de muncă și o secetă a afectat Marile Câmpii. Fermierii se luptă pentru a-și păstra pământul și mijloacele de trai, în timp ce culturile se prăbușesc, apa se usucă, iar praful amenință să-i îngroape pe toți. Una dintre cele mai întunecate perioade ale Marii Depresiuni, era Dust Bowl, a sosit cu o răzbunare.

În această perioadă nesigură și periculoasă, Elsa Martinelli – la fel ca mulți dintre vecinii ei – trebuie să facă o alegere agonizantă: să lupte pentru pământul pe care îl iubește sau să plece spre vest, în California, în căutarea unei vieți mai bune. Cele patru vânturi este un portret de neșters al Americii și al visului american, așa cum este văzut prin ochii unei femei indomabile, al cărei curaj și sacrificiu vor ajunge să definească o generație.

De la autorul bestsellerului nr. 1 din New York Times, autorul cărților The Nightingale și The Great Alone, vine un roman epic despre iubire, eroism și speranță, pe fundalul uneia dintre cele mai definitorii epoci ale Americii – Marea Depresiune.

Informație:

Autor: Kristin Hannah
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 480
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6946-9
Cod de bare: 9786063369469

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *