Cele doua vieti ale Lydiei Bird pdf

Despre carte:

Lydia și Freddie. Freddie și Lydia. Erau împreună de mai bine de un deceniu, iar Lydia credea că dragostea lor este indestructibilă.

Dar se înșela. În ziua în care a împlinit douăzeci și opt de ani, Freddie a murit într-un accident de mașină.

Așa că acum a rămas doar Lydia, iar tot ce vrea să facă este să se ascundă în casă și să plângă până când îi ies ochii. Dar Lydia știe că Freddie ar fi vrut ca ea să încerce să trăiască pe deplin, fericită, chiar și fără el. Așa că, apelând la ajutorul celui mai bun prieten al său, Jonah, și al surorii sale, Elle, ea face primii pași timizi în lume, deschisă la viață – și poate chiar la dragoste – din nou.

Dar apoi se întâmplă ceva inexplicabil care îi oferă o nouă șansă la vechea ei viață cu Freddie. O viață în care nu s-a întâmplat niciunul dintre evenimentele tragice din ultimele luni.

Lydia este trasă din nou și din nou peste ușa trecutului ei, trăind două vieți, imposibil, în același timp. Dar întoarcerea într-o lume în care Freddie, în viață, încă îi stăpânește inima, are un preț emoțional. Pentru că există cineva în noua ei viață, în viața ei reală, care vrea ca ea să rămână.

Scrisă cu căldura și ingeniozitatea caracteristice lui Josie Silver, Cele două vieți ale Lydiei Bird este o poveste de dragoste puternică și palpitantă despre ce se întâmplă dacă la răscrucile vieții și despre ce se întâmplă atunci când o femeie are șansa miraculoasă de a le răspunde.

Informație:

Autor: Josie Silver
Editura: Nemira Publishing House
Colectie: Damen Tango
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Traducator: Irina Ornea
Numar de pagini: 408
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-1014-9
Cod de bare: 9786064310149

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *