Ce incredintam vantului pdf

Despre carte:

Romanul bestseller internațional vândut în 21 de țări, despre durere, doliu și bucuria supraviețuirii, inspirat de o cabină telefonică reală din Japonia, cu telefonul vântului deconectat, un loc de pelerinaj și alinare după tsunamiul din 2011

Când Yui își pierde atât mama, cât și fiica în tsunami, începe să marcheze trecerea timpului de la acea dată încoace: Totul se raportează la 11 martie 2011, ziua în care tsunamiul a sfâșiat Japonia și când durerea a pus stăpânire pe viața ei. Yui se străduiește să meargă mai departe, singură cu durerea ei.
Apoi, într-o zi, aude despre un bărbat care are în grădină o cabină telefonică veche și dezafectată. Acolo, cei care au pierdut persoane dragi găsesc puterea de a le vorbi și încep să se împace cu durerea lor. Pe măsură ce vestea despre cabina telefonică se răspândește, oamenii călătoresc spre ea de la kilometri distanță.
În curând, Yui face și ea propriul pelerinaj la cabina telefonică. Dar, odată ajunsă acolo, nu se poate hotărî să vorbească în receptor. În schimb, îl găsește pe Takeshi, un soț îndurerat a cărui fiică a încetat să mai vorbească în urma morții mamei sale.
În același timp sfâșietor și înduioșător, Cabina telefonică de la capătul lumii este un indicator care indică vindecarea care poate veni după.

 

Informație:

Autor: Laura Imai Messina
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 216
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-780-0
Cod de bare: 9786067797800

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *