Cat aur ascund aceste coline pdf

Despre carte:

Un roman de debut electrizant, plasat în amurgul goanei după aur americane, doi frați sunt pe fugă într-un peisaj neiertător, încercând nu doar să supraviețuiască, ci și să-și găsească un cămin.

Ba moare în timpul nopții; mama este deja plecată. Deveniți recent orfani, copii de imigranți, Lucy și Sam sunt brusc singuri într-un ținut care le refuză existența. Fugind de amenințările din orașul lor minier din vest, ei pornesc să-și îngroape tatăl în singurul mod care îi va elibera de trecutul lor. Pe drum, ei întâlnesc oase uriașe de bivol, urme de labe de tigru și spectrele unui peisaj devastat, precum și secrete de familie, rivalitate între frați și surori și priviri ale unui viitor diferit.

Deopotrivă epic și intim, îmbinând simbolismul chinezesc și istoria reimaginată cu un limbaj și o narațiune extrem de originale, Cât de mult din aceste dealuri este aur este o poveste de aventură obsedantă, o poveste între frați de neuitat și anunțarea unei noi voci uimitoare în literatură. La un nivel mai larg, cartea explorează rasa într-o țară în expansiune și întrebarea unde le este permis imigranților să își găsească locul. Dar, pagină cu pagină, este vorba despre amintirile care leagă și despart familiile și despre dorul de casă.

Informație:

Autor: C Pam Zhang
Editura: Nemira
Colectie: Babel
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Silvia Nastasie
Numar de pagini: 352
Format: 120 x 220
ISBN: 978-606-43-1152-8
Cod de bare: 9786064311528

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *