Casa Rusia pdf

Despre carte:

Cel mai bine vândut clasic al lui John le Carre este un thriller de spionaj atemporal despre Cortina de Fier și relația tensionată dintre Marea Britanie și Rusia.

John le Carré a câștigat aprecieri la nivel mondial cu romane de spionaj extraordinare, printre care Casa Rusiei, un clasic fără echivoc. Navigând cu cititorii prin lumile obscure ale spionajului internațional cu ajutorul cunoștințelor critice culese din anii petrecuți în serviciile secrete britanice, le Carré urmărește urmele întunecate și devastatoare ale unui document care ar putea modifica profund cursul evenimentelor mondiale.
La Moscova, un teanc de secrete militare își schimbă mâinile. Dacă ajunge la destinație și dacă i se înțelege importanța, consecințele ar putea fi cataclismice. Pe parcurs, documentul are un impact exploziv asupra vieților a trei persoane: un fizician sovietic împovărat de secrete; o tânără și frumoasă rusoaică căreia îi sunt încredințate documentele; și Barley Blair, un editor englez dezorientat, pus la dispoziție de serviciile secrete britanice pentru a descoperi sursa documentului. O poveste magnifică de dragoste, trădare și curaj, Casa Rusiei surprinde istoria în flagrant. Pentru că, în timp ce Cortina de Fier începe să ruginească și să se destrame, Blair este lăsat să scoată un strigăt de luptă care ar putea cădea în urechi surde.

Informație:

Autor: John Le Carre
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Delia Razdolescu, George Potra
Numar de pagini: 448
ISBN: 978-973-10-3354-9
Cod de bare: 9786060065203

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *