Casa olandeza pdf

Despre carte:

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Cyril Conroy combină norocul și o singură investiție isteață pentru a pune bazele unui imens imperiu imobiliar, propulsându-și familia din sărăcie într-o bogăție uriașă. Primul său ordin de afaceri este să cumpere Dutch House, o proprietate somptuoasă în suburbiile din afara Philadelphiei. Menită să fie o surpriză pentru soția sa, casa pune în mișcare distrugerea tuturor celor pe care îi iubește.

Povestea este spusă de fiul lui Cyril, Danny, în timp ce el și sora sa mai mare, Maeve, o femeie strălucit de acerbă și sigură pe ea, sunt exilați de mama lor vitregă din casa în care au crescut. Cei doi frați bogați sunt aruncați înapoi în sărăcia de care părinții lor au scăpat și descoperă că nu mai pot conta decât unul pe celălalt. Această legătură de nezdruncinat dintre ei este cea care le salvează viețile și le zădărnicește viitorul.

Plasat pe parcursul a cinci decenii, The Dutch House este un basm întunecat despre doi oameni inteligenți care nu-și pot depăși trecutul. În ciuda tuturor semnelor exterioare de succes, Danny și Maeve se simt cu adevărat bine doar atunci când sunt împreună. De-a lungul vieții lor, ei revin cu umor și furie asupra poveștii bine rodate a ceea ce au pierdut. Dar când, în sfârșit, sunt forțați să se confrunte cu oamenii care i-au lăsat în urmă, relația dintre un frate îngăduitor și sora sa mereu protectoare este în sfârșit pusă la încercare.

Informație:

Autor: Ann Patchett
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 352
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-764-0
Cod de bare: 9786067797640

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *