Casa de langa lac pdf

Despre carte:

Trăind pe proprietatea idilică a familiei sale de pe malul lacului din Cornwall, Anglia, Alice Edevane este o fată de șaisprezece ani, inteligentă, curioasă, inocentă și precoce și talentată, care adoră să scrie povești. Dar misterele pe care le scrie nu se compară cu cel pe care familia ei este pe cale să-l îndure…

Într-o seară de miezul verii, după ce o frumoasă petrecere care a atras sute de invitați la moșie s-a încheiat, soții Edevane descoperă că cel mai mic copil al lor, Theo, în vârstă de unsprezece luni, a dispărut fără urmă. Ceea ce urmează este o tragedie care destramă familia într-un mod pe care nu și l-au imaginat niciodată.

Decenii mai târziu, Alice locuiește la Londra, după ce s-a bucurat de o lungă carieră de succes ca autor. Cazul lui Theo nu a fost niciodată rezolvat, deși Alice încă are suspiciuni cu privire la vinovat. La kilometri distanță, Sadie Sparrow, o tânără detectiv în cadrul poliției londoneze, locuiește la casa bunicului ei din Cornwall. Într-o zi, în timp ce se plimba pe jos, ea dă peste vechea proprietate – acum prăbușită și acoperită de viță de vie, în mod clar abandonată cu mult timp în urmă. Curiozitatea îi este stârnită, declanșând o serie de evenimente care le vor aduce pe ea și pe Alice împreună și vor dezvălui adevăruri șocante despre un trecut demult apus… dar mai prezent ca niciodată.

Informație:

Autor: Kate Morton
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Sinziana Dragos
Numar de pagini: 496
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-804-3
Cod de bare: 9786067798043

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *