Camera cu fluturi pdf

Despre carte:

Posy Montague se apropie de împlinirea vârstei de șaptezeci de ani. Locuiește încă în frumoasa casă de familie, Admiral House, situată în minunata zonă rurală din Suffolk, unde și-a petrecut copilăria idilică prinzând fluturi cu tatăl ei iubit și unde și-a crescut proprii copii, Posy știe că trebuie să ia o decizie agonizantă. În ciuda amintirilor pe care le are casa și a grădinii rafinate pe care a petrecut douăzeci și cinci de ani creând-o, casa se prăbușește în jurul ei, iar Posy știe că a venit timpul să o vândă.

Apoi apare un chip din trecut – Freddie, prima ei iubire, care a abandonat-o și a lăsat-o cu inima frântă în urmă cu cincizeci de ani. Având deja dificultăți în a face față afacerilor inepte ale fiului ei Sam și reapariției bruște a fiului ei mai mic, Nick, după zece ani petrecuți în Australia, Posy ezită să aibă încredere în afecțiunea reînnoită a lui Freddie. Și, fără ca Posy să știe, Freddie – și Amiralul House – au un secret devastator de dezvăluit… …

Plină de amestecul ei caracteristic de personaje de neuitat și de secrete sfâșietoare, The Butterfly Room este noua poveste fascinantă, multigenerațională, a bestsellerului Sunday Times, Lucinda Riley.

Informație:

Autor: Lucinda Riley
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Gabriela Cojocaru
Numar de pagini: 512
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-6945-2
Cod de bare: 9786063369452

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *