Blesteme stravechi vol. 2. Cartea alba pierduta pdf

Despre carte:

De la Cassandra Clare și Wesley Chu, autorii bestsellerului nr. 1 din New York Times, vine a doua carte din seria Blestemele celor mai bătrâni și o nouă aventură palpitantă pentru Înaltul Vrăjitor Magnus Bane și Alec Lightwood, pentru care o misiune care sfidează moartea în inima răului nu este doar o slujbă, ci și o escapadă romantică. Cartea pierdută a albilor este un roman al vânătorilor de umbre.

Viața este frumoasă pentru Magnus Bane și Alec Lightwood. Locuiesc împreună într-un loft fabulos, fiul lor vrăjitor, Max, a început să învețe să meargă, iar străzile din New York sunt pașnice și liniștite – atât cât sunt de pașnice și liniștite ca întotdeauna, oricum.

Până în noaptea în care două vechi cunoștințe pătrund în apartamentul lui Magnus și fură puternica Carte a Albului. Acum Magnus și Alec vor trebui să renunțe la tot pentru a o recupera. Trebuie să-i urmărească pe hoți până la Shanghai, trebuie să cheme întăriri care să-i însoțească și au nevoie de o dădacă.

De asemenea, cineva l-a înjunghiat pe Magnus cu o armă magică ciudată, iar rana strălucește, așa că trebuie să își facă griji și pentru asta.

Din fericire, întăririle lor sunt formate din Clary, Jace, Isabelle și proaspătul vânător de umbre Simon. În Shanghai, ei află că îi așteaptă o amenințare mult mai întunecată. Magia lui Magnus devine din ce în ce mai instabilă și, dacă nu pot opri demonii care inundă orașul, s-ar putea să fie nevoiți să îi urmărească până la sursă – până în chiar tărâmul morților. Pot ei să oprească amenințarea la adresa lumii? Vor reuși să se întoarcă acasă înainte ca puștiul lor să o epuizeze complet pe mama lui Alec?

Informație:

Autor: Cassandra Clare, Wesley Chu
Editura: Corint
Colectie: Leda Edge
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Cartonata
Numar de pagini: 448
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069519158
Cod de bare: 9786069519158

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *