Baiatul din umbra pdf

Despre carte:

În timp ce o epidemie masivă de vizitatori supranaturali derutează Scotland Yard și provoacă proteste în toată Londra, Lockwood & Co. continuă să-și demonstreze eficiența în exterminarea spiritelor. Anthony Lockwood este elegant, George perspicace, iar Lucy dinamică, în timp ce craniul din borcan rostește sfaturi sardonice de pe margine. Există un nou spirit de deschidere în cadrul echipei, acum că Lockwood a împărtășit unele dintre secretele copilăriei sale, iar Lucy simte din ce în ce mai mult că adevărata ei casă este la Portland Row. Este un mare șoc atunci când Lockwood și George îi fac cunoștință cu o nouă asistentă enervantă și hiper-eficientă, Holly Munro.

Între timp, sunt raportate multe bântuiri noi, inclusiv o casă în care apar urme însângerate de picioare și un magazin plin de sunete ciudate și figuri din umbră. Dar fantomele par să fie cea mai mică dintre preocupările lui Lockwood & Co. atunci când niște asasini atacă în timpul unui carnaval în centrul orașului. Va reuși echipa să treacă peste problemele personale pentru a salva situația pe toate fronturile, sau sentimentele rele vor atrage și mai multe probleme?

Pericolele abundă, tensiunile escaladează și se formează noi loialități în această a treia aventură încântător de terifiantă din seria Lockwood & Co., aclamată de critici.

Informație:

Autor: Jonathan Stroud
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 384
Format: 105 x 180
ISBN: 978-606-006-510-4
Cod de bare: 9786060065104

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *