Avertizarea pdf

Despre carte:

Eroul din Poetul și Sperietoarea de ciori se întoarce în noul thriller al autorului bestsellerului nr. 1 din New York Times, Michael Connelly. Jack McEvoy, jurnalistul care nu se dă niciodată înapoi, urmărește un criminal în serie care a acționat complet sub radar – până acum.

Reporterul veteran Jack McEvoy a mai doborât criminali și înainte, dar când o femeie cu care a avut o aventură de o noapte este ucisă într-un mod deosebit de brutal, McEvoy își dă seama că s-ar putea să se confrunte cu o minte criminală cum nu a mai întâlnit până acum.

McEvoy investighează – împotriva avertismentelor poliției și ale propriului său editor – și face o descoperire șocantă care leagă crima de alte morți misterioase din întreaga țară. Dar ancheta sa se lovește de o piedică atunci când el însuși devine suspect.

În timp ce se grăbește să își reabiliteze numele, descoperirile lui McEvoy indică un criminal în serie care lucrează de ani de zile sub radarul forțelor de ordine și care folosește datele personale împărtășite de victimele însele pentru a-și selecta și vâna țintele.

Supranumit Raymond Chandler al acestei generații (Associated Press), Michael Connelly ne oferă din nou un thriller de nerefuzat, care dezvăluie un prădător care acționează din cele mai întunecate colțuri ale naturii umane – și un om suficient de curajos și hotărât pentru a-i sta în cale.

Informație:

Autor: Michael Connely
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.021
Tip coperta: Cartonata
Traducator: Rao
Numar de pagini: 392
Format: 130 x 205
ISBN: 9786060065562
Cod de bare: 9786060065562

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *