Autoboyografie. O poveste despre noi pdf

Despre carte:

În urmă cu trei ani, familia lui Tanner Scott s-a mutat din California în Utah, o mutare care l-a făcut pe adolescentul bisexual să se întoarcă temporar în dulap. Acum, cu un semestru de liceu rămas și fără obstacole între el și libertatea de a merge la o facultate din afara statului, Tanner intenționează să termine cursurile rămase și să plece din Utah.

Dar când cea mai bună prietenă a sa, Autumn, îl provoacă să participe la prestigiosul Seminar al liceului Provo – unde elevii din lista de onoare se străduiesc cu sârguință să redacteze o carte într-un semestru – Tanner nu se poate abține să nu meargă împotriva bunului său simț și să încerce, fie și numai pentru a-i dovedi lui Autumn cât de stupidă este toată treaba. Să scrii o carte în patru luni pare simplu. Patru luni este o eternitate.

Se pare că Tanner are dreptate doar parțial: patru luni este o perioadă lungă de timp. La urma urmei, îi trebuie doar o secundă pentru a-l observa pe Sebastian Brother, minunea mormonă care și-a vândut propriul roman de seminar cu un an înainte și care acum este mentorul clasei. Și îi ia mai puțin de o lună lui Tanner să se îndrăgostească complet de el.

Informație:

Autor: Christina Lauren
Editura: Corint Logistic
Colectie: Leda Edge
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Traducator: Alexandru Macovescu
Numar de pagini: 384
Format: 130 x 200
ISBN: 9786069519127
Cod de bare: 9786069519127

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *