Artista Henna pdf

Despre carte:

Portretul viu și convingător al luptei unei femei pentru împlinire într-o societate care pendulează între tradițional și modern, The Henna Artist deschide o ușă către o lume care este în același timp luxuriantă și fascinantă, dură și crudă.

Scăpând dintr-o căsnicie abuzivă, Lakshmi, în vârstă de 17 ani, se îndreaptă singură spre Jaipur, orașul roz al anilor 1950. Acolo devine cea mai solicitată artistă cu henna – și confidenta – de către femeile bogate din clasa superioară. Dar, deși i se încredințează secretele celor bogați, ea nu-și poate dezvălui niciodată propriile…

Cunoscută pentru modelele sale originale și pentru sfaturile sale înțelepte, Lakshmi trebuie să fie foarte atentă pentru a evita bârfele geloase care i-ar putea distruge reputația și mijloacele de trai. În timp ce-și urmărește visul unei vieți independente, este surprinsă într-o zi când se confruntă cu soțul ei, care a dat de urma ei după atâția ani, cu o fată tânără și plină de viață, o soră pe care Lakshmi nu știa că o are. Dintr-o dată, prudența pe care și-a cultivat-o cu grijă ca protecție este amenințată. Cu toate acestea, ea perseverează, aplicându-și talentele și ridicându-i pe cei care o înconjoară.

Informație:

Autor: Alka Joshi
Editura: Nemira
Colectie: Damen Tango
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 400
Format: 130 x 200
ISBN: 9786064310477
Cod de bare: 9786064310477

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *