Apa proaspata pentru flori pdf

Despre carte:

Câștigător în 2018 al Prix Maison de la Presse, prezidat de Michel Bussi, cu următoarea motivație: Un roman sensibil, o carte care te duce de la lacrimi la râs, cu personaje amuzante și emoționante.

Violette Toussaint este îngrijitoarea unui cimitir dintr-un orășel din Burgundia. Ne amintește puțin de Renée, protagonista din Elegance de arici, pentru că, la fel ca ea, ascunde în spatele înfățișării sale neglijente o mare personalitate și o istorie plină de mistere. În timpul vizitelor la cei dragi, mulți oameni vin să viziteze această femeie frumoasă, însorită și cu suflet mare în căsuța ei. Întotdeauna are o vorbă bună pentru toată lumea și este gata să ofere o cafea caldă sau un cordial.

Într-o zi, un polițist din Marsilia sosește cu o cerere ciudată: mama sa, care a murit de curând, și-a exprimat dorința de a fi înmormântată în acel sat îndepărtat, în mormântul unui domn local necunoscut. Din acel moment, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, legături nespuse până atunci apar între vii și morți, iar anumite suflete care păreau negre se dovedesc a fi luminoase.

Informație:

Autor: Valerie Perrin
Editura: Litera
Colectie: Buzz Books
Anul aparitiei: 2.021
Luna aparitiei: 4
Tip coperta: Brosata
Traducator: Eduard Claudiu Braileanu
Numar de pagini: 544
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-33-7308-4
Cod de bare: 9786063373084

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *