Prevenit, deci pregatit!

FindTel este o aplicatie dezvoltata de lucratori ai Sectiei 2 Politie Iasi, destinata telefoanelor mobile care functioneaza cu sistem de operare Android, incepand de la versiunea 2.2(Froyo), avand drept scop facilitarea gasirii telefonului personal in cazul pierderii sau furtului.

Prin instalarea acestei aplicatii, telefonul sesizeaza schimbarea cartelei SIM si o asociaza furtului, trimitand in mod automat informatii la un numar de telefon setat in momentul primei rulari a programului, informatii care pot ajuta la gasirea telefonului.

Fisierul FindTel.apk poate fi descarcat dand click pe link-ul "Descarca FindTel" din partea inferioara a acestei pagini. Dupa descarcare, dand click pe fisierul FindTel.apk, este lansat procesul de instalare. In timpul instalarii vi se poate cere confirmarea instalarii unei aplicatii din surse neautorizate precum si confirmarea accesului programului la anumite servicii.

La finalizarea instalarii, functie de varsiunea de Android ce ruleaza pe telefon, veti avea optiunea de deschidere program. La prima rulare a programului vi se va cere sa introduceti numarul de telefon la care doriti sa fie expediate SMS-uri in cazul in care se detecteaza schimbarea cartelei SIM(eveniment presupus a se produce ca o consecinta a pierderii/furtului telefonului). Daca nu apare optiunea de deschidere program la finalizarea instalarii, recomandam sa fie oprit/pornit telefonul si aplicatia va rula automat la pornire si va va cere introducerea numarului de telefon, conform procedurii expuse mai sus.

Recomandam utilizatorilor minori sa se consulte cu parintii inainte de a descarca si instala aplicatia.

Orice utilizare a aplicatiei in afara scopului pentru care a fost dezvoltata si pusa la dispozitie atrage consecintele legale.

Utilizatorii acestui program sunt informati ca acesta este distribuit sub licenta GPL GNU V3

Puteti solicita lamuriri suplimentare privind utilizarea programului la adresa de e-mail toporv@gmail.com

Tot la aceasta adresa de e-mail pot fi solicitate fiserele sursa.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Descarca FindTel <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<