Informare si prevenire

 

In aceasta sectiune sunt prezentate cateva dintre materialele video pe care le folosesc politistii de proximitate in activitatile desfasurate. In vederea sustinerii unor activitati de prezentare legate de aceste materiale contactati-ne aici.

 

Captivi in libertate

 

 

Realism si sensibilitate. Povestile unor tineri fosti sau actuali dependenti de droguri. Unii au reusit sa scape din capcana, altii inca mai cauta Calea.

 

Drogurile - iluzie cu sens unic

 

 

Un subiect ce pare sa nu fie niciodata epuizat. Cauze care favorizeaza consumul de droguri, riscuri asociate consumului, cum poate fi sprijinita persoana dependenta.

 

Alcoolul... fabrica de iluzii

 

 

Un film despre capcanele alcoolului, unul dintre drogurile considerate legale. Specialistii prezinta consecintele devastatoare ale consumului excesiv de alcool.

 

Singur acasa

 

 

Nu intotdeauna este placut sa ramai singur acasa si nu este deloc distractiv cand parintii te lasa singur in fata incertitudinilor varstei.

 

Conflicte

 

 

Un film despre cum pot deveni amicii inamici si despre consecintele pe care le poate avea un conflict atunci cand toate canalele de comunicare se inchid.

 

Tutun sau sanatate

 

 

Fiecare dintre noi are (inca) libertatea de a alege. Un lucru este clar: nu le poti avea pe amandoua!

 

Marea pacaleala

 

 

CD interactiv despre droguri. Poti alege sa fii elev sau profesor, poti alege sa fii, poti alege, poti!